www.Gusinje-Plav.com

NEDELJKO BAJIC - BAJA u New Yorku - Subota, 20. decembar 2014 - CLUB PURE, 62-05 30th ave, Woodside, NY...Info: 917-568-3496/315-691-1228
Ismet Sujak donirao $200 za Krdzic Marka (28) iz Murine  (20. decembar 2014)
Humanost nema granice kada je u pitanju nasa dijaspora u New Yorku. Ocit je primjer slucaj Krdzic Marka (28) iz Murine, koji je oboleo od bolesti autoimunog sistema - Lupus centralnog nervnog sistema (Vaskulitisa) i trenutno se nalazi na lijecenju u Madridu (Spanija). Njemu su iz nakon prvih donacija u iznosu od $1000, danas pristigle i nove donacije.
Rijec je o Ismetu Sujak vec poznatom humanisti i vlasniku restorana "Cakor" u Bronx-u, koji nam se obratio i za oboljelog Marka donirao $200.
Ukupna suma prikupljenog novca u ovoj humanitarnoj akciji iznosi $1,200, stime da je od ove sume vec poslato $550.
Organizatori i medijski sponzori su humanitarno udruzenje EURO GUSINJE i web magazin www.Gusinje-Plav.com.
BUNTOVNIK SA STILOM  (18. decembar 2014)
Pise:Edin Jadadic - Plav
Bivši americki ambasador u Crnoj Gori Roderik Mur se prijatno iznenadio kada je dobio fotografiju na kojoj je on odjeven u crnogorskoj narodnoj nošnji. Naravno, sve nedoumice oko toga otkud on u nošnji prestaju ako se zna da ga je „fotografisao“ Hamo Mulic. Naime, Hamo je ambasadora snimio tokom njegovog boravka u Plavu, a onda naknadno njegov portret montirao na snimak osobe u crnogorskoj nošnji.
Brojni Plavljani i Gusinjani, licnosti iz javnog života, kao i Hamovi prijatelji, rodjaci i mnogi drugi, takodje su bili zateceni kada su vidjeli neke svoje montirane fotografije. Svake godine, kada dode iz Švedske na odmor Plav i Gusinje, Hamo ne propušta priliku da fotografiše svaki susret sa prijateljima, svaki dogadaj, i da nakon povratka u Švedsku pocne sa „montirenjem“ fotografija, koje narednog ljeta donese. Kada u društvu Hamo pokaže te fotografija, one uglavnom izazivaju smijeh, stvori se lijepa atmosfera, fotografije se pregledavaju po nekoliko puta, i naravno, Hamo na kraju ostane praznih ruku jer svi žele da te fotografije zadrže za uspomenu. Pa, Hamo ih je zbog toga i napravio, da bi ih poklonio svojim prijateljima.
Medjutim, ako obratimo pažnju na te montirane fotografije, doci cemo do zakljucka da te fotomontaže nisu slucajne, cak, štaviše, imaju svojstvenu poruku. ... nastavak teksta
Prodaje se kuca na veoma atraktivnoj lokaciji u Dosudju (Gusinje) (19. decembar 2014)
Na veoma atraktivnoj lokaciji u Dosudju (Gusinje) prodaje se kuca.
Locirana je na velikom imanju, povrsine od 88 ari.
Imanje se nalazi neposredno uz put i u ostoj su ravni.
Povoljno za porodicu, koja zeli imanje parcelisati.
Kuca nikada nije bila koristena.
Za detaljnije informacije mozete kontaktirati vlasnika na sledeci broj telefona (917)-671-8099.
Poslanik Damir Šehovic trazi vise novca za Gusinje i Petnjicu  (18. decembar 2014)
Pravo na Egalizacioni fond
Poslanik SDP-a Damir Šehovic predao je u skupštinsku proceduru dopune zakona o finansiranju lokalne samouprave kojima predlaže da novoosnovane opštine Petnjica i Gusinje dobiju pravo da koriste novac iz Egalizacionog fonda.
Šehovic je za "Vijesti” kazao da usvajanjem rješenja koje predlaže te dvije opštine sticu pravo da koriste novac iz Egalizacionog fonda od naredne godine što je posebno važno za njihovo nesmetano funkcionisanje.
"Te dvije opštine su nastale izdvajanjem iz opština Berane i Plav koje su od pocetka uspostavljanja fonda njegovi korisnici. Pošto do sada pitanje prava korišcenja novca iz fonda za novoosnovane opštine nije riješeno (što je nepravedno prema njima) predložio sam dopunu zakona. To rješenje bi bilo privremeno, jer je revidiranje zakona o finansiranju lokalne samouprave u planu za narednu godinu. Privremeno rješenje znacilo bi da se dvije najmlade opštine stavljaju u ravnopravan položaj sa ostalim opštinama”- objasnio je Šehovic.
Obamacare zdrastveno osiguranje za 2015 godinu  (18. decembar 2014)
Upis za zdrastveno osiguranje za 2015 godinu je u toku. Upis je poceo 15. Novembra 2014. a zavrsava 15. Februara 2015. Ako trebate pomoc da se upisete na Obamacare osiguranje sa povjerenjem nazovite Insurance Agenciju Big Apple Benefits Inc na telefon 646 244-1594.
Gospodin Mario Croner ce vam pomoci na vasem materinjem jeziku da ispunite aplikaciju i da izaberete najbolji plan za vas i vasu Familju.
Ako ste imali zdrastveno u 2014 a niste zadovoljni takodjer nazoviteda vam promijenimo plan.
Pozurite ako zelite da vase zdrastveno osiguranje pocme na 1. januara 2015 jer se aplikacija treba zavrsiti do 15. Decembra 2014.
Ako se odlucite da ne uzmete nikakvo zdrastveno osiguranje za 2015godinu kazna za to ide do 2% od vaseg ukupnog prihoda u 2015 godini.
Pomoc oko ispunjavanja aplikacije ne naplacujemo jer nasplacaju Insurance kompanije,zato pozurite i nazovite jos danas na broj 646 244-1594 i gospodin Mario Croner ce napraviti sve da bas vi imate najbolje zdrastveno osiguranje.
Reis Fejzic se sastao sa predsjednikom Turske Redžeom Tajipom Erdoganom  (18. decembar 2014)
Na marginama manifestacije Šebi-Arus, reis Rifat ef. Fejzic se nakon svecanosti sastao sa predsjednikom republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom. U polusatnom srdacnom razgovoru, reis Fejzic se predsjedniku Turske zahvalio na podršci i naporima koje država Turska i predsjednik licno ulažu u da bi bili siguran oslonac i pouzdana potpora muslimanima i Islamskoj zajednici u Crnoj Gori.
Predsjednik Erdogan je izrazio zadovoljstvo napretkom Islamske zajednice u Crnoj Gori, te potvrdio svoju licnu namjeru i namjeru državnih institucija da se podrška nastavi, smatrajuci je ne poklonom vec dugom prema muslimanima Crne Gore. Reis Fejzic je predsjedniku poklonio sliku Nizamske džamije u Tuzima, koja je bila predmet govora prilikom jednog Erdoganovog obracanja u turskom Parlamentu. Predsjednik Erdogan je zamolio reisa Fejzica da prenese njegove iskrene selame svim muslimanima u Crnoj Gori.(Monteislam)
Zavicajno društvo Plava i Gusinja »IZVOR« Slovenija - Susret 24. 12. 2014. godine  (18. decembar 2014)
Poštovani zavicajci!
ZDPiG U R. Sloveniji IZVOR i ove godine, po 22-put, organizira tradicionalni kulturno-zabavni susret clanova, prijatelja i simpatizera društva pod nazivom "Sa omladinom Izvora kroz igru i pjesmu"
U kulturnom dijelu programa, svoju domišljenost, organiziranost i znanje, kroz bogato kreiran sadržaj ce predstaviti Kulturno Umjetnicka-sekcija maladih Izvora, gdje ce isti sadržaj obogatiti i naši gosti - folklorna grupa "Sandžak".
U zabavnom dijelu programa ce se predstaviti zvijezde narodne muzike, specijalni gosti,koji su ne malo puta do sad, u takvim prilikama, svojim nastupima i interpetacijama uspjeli, da nas, ne samo, za trenutak vrate u zavicaj, vec i stvore maximalno veselu i prijatnu atmosferu, tako da se nadamo da ce i ovoga puta tako biti, a to su SAMIR i ADMIRA, uz pratnju EXTRA BENDA.
Susret ce se održati 24.12.2014 god, u Kulturnom domu Krajevne skupnosti Primskovo, Jezerska c.41 Kranj, sa pocetkom u 19h.
Bujrum i dobrodošli,
Organizacioni odbor susreta!
NEDELJKO BAJIC - BAJA u New Yorku - Subota, 20. decembar 2014. god  (18. decembar 2014)
NEDELJKO BAJIC BAJA - New York
Sub 20. Decembar 2014

CLUB PURE, 62-05 30th ave, Woodside, NY 11577

Doors open 8:00pm,
Ticets in advance $40, na vratima $50
Info: 917-568-3496/315-691-1228
Saopstenje za javnost udruzenja EURO GUSINJE (17. decembar 2014)
Postovani clanovi i donatori naseg udruzenja,
Za nama je i trece po redu VECE DIJASPORE, odrzano prosle subote u restoranu Monte u Astoriji. Jos jednom smo pokazali, zahvaljujuci Vama, da je udruzenje EURO GUSINJE u mogucnosti da na jednom mjestu okupi istinske prijatelje naseg zavicaja.
Ovom prilikom zelimo da se zahvalimo svim prisutnim, u prvom redu predstavnicima Generalnog konzulata Crne Gore u New Yorku, na celu sa ambasadorom Zoranom Jankovicem, kao i Ramadanu Ibricu, sa ekipom iz Montenegro golf kluba. Zahvalnost dugujemo i Feki Redzepagicu, koji se odrekao licnog honorara u korist nasega udruzenja.
Iako VECE DIJASPORE ne predvidja da se vrse donacije, duboko cijenimo i zahvaljemo se nasim donatorima koji su izrazili zelju i finansijski ucestvovali u pokrivanju troskova same veceri - Dervisevic B. Izet $200, D. E. $300, Rasic A. Mirsad $100, Koljenovic Zeko $200, Bajram - Babi Koljenovic $100 i Hiljmo Hot $100 ( koji je bio sprijecen da prisustvuje, ali je ipak pozeleo da donacijom ucestvuje).
Zahvaljujemo se predstvnicima medija koji su prisustvovali - Reviji Fokus i web magazina www.Gusinje-Plav.com, kao i redakciji SATELITSKOG PROGRAMA Radio Televizije Crne Gore, i web portalu CdM, koji su za gledaoce i citaoce sirom svijeta emitovali reportazu o nasem skupu u New Yorku.
Prilika je da se izvinemo i onima koji su zeleli da prisustvuju ovoj veceri, kojima iz objektivnih razloga, usled ogranicenog broja mjesta, nismo mogli da izadjemo u susret i obezbjedimo prisustvo. Obecavamo da cemo sledeci put, za cetvrto VECE DIJASPORE uciniti sve da svi zainteresovani mogu prisustvovati ovoj manifestaciji nase dijaspore u New Yorku, koju vise nego uspjesno organizuje nase udruzenje EURO GUSINJE.
Hvala svima i vidimo se, ako Bog da, sledece godine u decembru mjesecu.
Upravni odbor udruzenja EURO GUSINJE - New York
Hajtar za Kolenovic Zumu, rodj. Radoncic - Subota, 27. decembar 2014. god  (17. decembar 2014)
U Gusinju je u cetvrtak, 4. decembra 2014 godine u svojoj 84 godini zivota na ahiret preselila Kolenovic Zuma, rodj. Radoncic . Dzenaza se obavila u selu Koljenovice u Gusinju.
Tim povodom njeni sinovi: Kadrija, Sadrija, Sefkija i Rafet, sa bratstvom i prijateljima otvaraju hajtar u nasoj Ali-pasinoj dzamiji u Astoriji u subotu 27 decembra, 2014 godine od 9 sati izjutra do 7 sati uvece.
Inna lillahi ve inna ilejhi radzi’uun – Svi smo Allahovi i svi se Njemu vracamo!
Hajtar za Jasavic Hasniju, rodj. Olevic - Nedelja, 28. decembar 2014. god   (17. dec 2014)

U Plavu je 13. novembra 2014 godine u svojoj 86 godini zivota preselila na ahiret Hasnija Jasavic,   (rodj. Olevic). Dzenaza je obavljena u Plavu 14. novembra 2014 godine.
Tim povodom njen sin Osman sa bratstvom Jasavic i prijateljima otvara hajtar u nasoj Ali-pasinoj dzamiji u Astoriju, u nedelju 28. decembra 2014 godine, od 9 sati izjutra do 7 sati uvece.
Inna lillahi ve inna ilejhi radzi’uun – Svi smo Allahovi i svi se Njemu vracamo!
Plavsko jezero nekada prirodni dragulj, a danas? (16. decembar 2014)
Svjedoci smo da se u zavicaju smece odlaze gdje ko stigne. O tome su nam potvrdile i slike od prije dva dana sa Plavskog jezera. A da ovaj prirodni dragulj je nekada bio oaza ljepote, govori i video naseg dopisnika Hama Mulica napravljen prije par godina.
Na ahiret je preselia Metjahic Hasana Rizo (1952 - 2014)   (16. dec 2014)

Tuznim srcem javljamo da je dana 16.12.2014. godine, u 62. godini na Ahiret preselio Metjahic Hasana Rizo.
Ozalosceni: supruga Emina, sinovi Enes i Demir, kcerka Ermina, snahe Ildesa i Nusreta, braca Selim i Isljam, sestre Raba i Hata , unucad i mnogobrojna rodbina: Metjahic, Becaj, Omeragic, Sabotic, Cirikovic,Nikocevic, Rugovac, Jasavic, Sahmanovic, Huremovic i ostala rodbina i prijatelji.
Hajtar se prima kod kuce u Podgorici do 09 h (17.12.2014), kada se krece za rodno selo Hakanje, kraj Plava, gdje ce se obaviti dzenaza u 14 casova
U New Yorku za Marka Krdzica (28) iz Murine donirano novih $450  (16. decembar 2014)
Prije nedelju dana objavili smo vijest da je na adresu humanitarnog udruzenja EURO GUSINJE iz New Yorka stigao zahtjev Pavla Krdzica iz Murine, za pomoc u lijecenju njegovog sina Marka (28), obolelog od bolesti autoimunog sistema - Lupus centralnog nervnog sistema (Vaskulitisa) i koji se trenutno nalazi na lijecenju u Madridu (Spanija).
Kako smo tada javili, rjesavajuci po ovom zahtjevu Upravni odbor udruzenja EURO GUSINJE iz New Yorka je iz svog budzeta izdvojio $200, plus donacije: Rafet Hot $50, Selim H. Cekic $50, Senad H. Cekic $50, Kemal Z. Bektesevic $50, Ibro Delajnin $50, Faro Hodzic $50 i Ruzdija-Ruska Jarovic $50.
Medjutim, ova akcija nije stala na ovoj donaciji. Naime, Alju Kobilicu clanu Upravnog odbora udruzenja EURO GUSINJE, javili su se nasi sugradjani iz New Yorka i za bolesnoga Marka Krdzica (28) iz Murine donirali novih $450. Rijec je o sledecim donatorima: Dzafer Hoti $200, Ramo Hoti $100, Dzafer Bektesevic $50, Sefkija - Kico Seferagic $50 i Bajram - Babi Koljenovic $50,.
Ukupna suma novca prikupljena u ovoj humanitarnoj akciji iznosi $1,000.00. Medijski sponzor ove humanitarne akcije je web magazin www.Gusinje-Plav.com (Gusinje Plav Press)
U New Yorku odrzano TRECE VECE DIJASPORE  (15. decembar 2014)
U organizaciji humanitarnog udruzenja EURO GUSINJE iz New Yorka, u subotu vece je u restoranu MONTE u Astoriji, odrzano TRECE po redu VECE DIJAPORE. Za ovu, sada vec tradicionalnu vece, trazila se stolica vise, a organizatori su zbog velikog interesovanja bili prinudjeni da nekoliko dana prije, prestanu da primaju rezervacije. Domacini, udruzenje EURO GUSINJE, su se jos jednom pokazali kao vrsni organizatori, usta su se uverili svi prisutni.
Od gostiju izdvajamo prisustvo diplomatskih predstavnika Crne Gore u New Yorku, odnosno Generalnog konzulata u New Yorku - ambasador Zoran Jankovic, konzul Selim Lika, i vice-konzul Petar Vojvodic, kao i predstavnike Montenegro golf kluba, na celu sa predsjednikom Ramadanom Ibricem.
Program je otvorio i vodio Mirza Vukelj , koji se zahvalio svima koji su dosli i uvelicali ovaj skromni jubilej, trece po redu VECE DIJASPORE.
U ime udruzenja obratio se predsjednik istog Rafet Hot, koji je prisutne ukratko upoznao sa petogodisnjim istorijatom i aktivnostima udruzenja EURO GUSINJE, kao i planovima za naredni period.
U ime Generalnog konzulata, prisutne je pozdravio ambasador Zoran Jankovic, istakavsi u svom izlaganju nemjerljiv doprinos udruzenja EURO GUSINJE, u prvom redu kroz humanitarne akcije i projekte koje sprovode u zavicaju i sire, na cemu je cestitao clanovima ovog udruzenja. Ono sto je takodje impresiralo ambasadora Jankovica je bilo i mnogobrojno prisustvo mladih na ovoj svecanosti.
Veselilo se do ranih sati, uz obilje hrane, pica, pjesama i igara iz nasega zavicaja.
U muzickom dijelu su nastupili DJ Enver Metjahic, pjevac Feka Redzepagic i specijalni gost iz Gusinja, na tamburi Haris Koljenovic
Medijski ovaj skup su propratili, glavni urednik Revije Fokus Sead Hodzic i clanovi redakcije naseg web magazina www.Gusinje-Plav.com
Nadamo se da ce vam foto-reportaza nase redakcije od 98 slika, donekle pribliziti atmosveru koja je u subotu vece vladala u restoranu Monte u Astoriji.
Obracanje Ibra Rekovica  (15. decembar 2014)
Poštovana gospodo,
Zahvaljujuci organizatoru ovoga skupa, Nevladinom Udruženju „SUMEJA“ Plav, imam priliku da Vas, pozdravim i kažem par rijeci.
Za razliku od ostalih, koji su, ili ce, danas, govoriti o ukupnom književnom stvaralaštvu, rahmetli Huseina Bašica, ja cu, uz rizik, da mi bude zamjereno, kako sam „promašio“ zadatu temu, evocirati, neka moja sjecanja, na njega, kao komšiju, dugogodišnjeg prijatelja, kolegu, i nada sve, dobrog prijatelja i covjeka.
Sebe racunam u ljude, koji su, dobro, poznavali rahmetli Huseina kao: pametnog, iskrenog, radnog, ambicioznog, dobronamjernog i energicnog covjeka. Covjeka koji je imao viziju i energiju da istraje na onome što procijeni ispravnim i korisnim za Plav i narod u njemu.
O njemu, koliko god se govorilo, nece se sve reci, jer je covjek koji je, svojim, kratkim opstankom na funkciju Presjednika Opštine, više uradio, nego mnogi prije i poslije njega.
Sa rahmetli Husom sam, jedno vrijeme, radio u školi. Tada kao nastavnici.... nastavak teksta
Na ahiret je preselia Radoncic Nurka, rodj. Ljuca (1928 - 2014)   (14. dec 2014)

U New Yorku je nedelju, 14. decembra 2014. god na ahiret preselila Radoncic Nurka, rodj. Ljuca, u 86. godini zivota. Zdravogla se prima sjutra, u ponedeljak, 15. decembra u Ali-pasinoj dzamiji u Astoriji,
Dzenaza ce se klanjati u utorak, 16. decembra 2014. godine, u 10:00am, nakon cega ce se izvrsiti ukop na mezarju na Long Islad-u.
Ozalosceni: sin Esko, cerke Hidajeta i Bisa, unucad i mnogobrojna familija.
Na ahiret je preselio Deljanin Idriza Ruska (1953 - 2014)  (14. dec 2014)

Dana 14. decembra na ahiret je u Podgorici preselio Ruska Idriza Deljanin u 62 godinu. Dzenaza ce biti obavljena u rodno Gusinje, u utorak, 16 decembra.
Ozalosceni: supruga Zuma, sin Eldin, cerka Elda, unuka Jasna, braca Beko i Husko, sestre Sevda, Ljulja i Saja i ostala mnogobrojna rodbina.
FASTV od sada i u EVROPI  (14. decembar 2014)
Citaoci šalju: Plavsko jezero zatrpano smecem  (13. decembar 2014)
Plavsko jezero vec nekoliko dana je zatrpano smecem, a fotografije koje su nam danas poslali citaoci svjedoce o novoj "deponiji" koja se pojavila u ovom gradu na sjeveru Crne Gore.
Citaoci koji su nam poslali fotografije ogorceni su na nadležne ustanove koje ništa ne preduzimaju po ovom pitanju.
Pretpostavlja se da je smece, uslijed obilnih kiša, došlo do Plavskog jezera iz korita rijeka Grncar i Ljuca. (CdM)
Hajtar za Kukaj Sokolja Zenuna - Nedelja, 14. decembar 2014. god  (13. decembar 2014)
Dana 19. novembra 2014 na ahiret je preselio nas voleni otac Kukaj Sokolja Zenun u 91 godini zivota. Dzenaza je obavljena u selu Krusevu, kraj Gusinja, 20 novembra 2014. godine.
Tim povodom otvaraju hajtar sinovi Uka, Zajo i Afrim, sa bratstvom Kukaj i prijateljima, u nedelju, 14. decembra, 2014 od 10:00 am do 5:00 pm, na adresi: Restoran Eastwood Manor, 3371 Eastchester road - Bronx, New York, 10469
Hajtar se otvara za muskarce i zene. Kontakt telefon 917 - 282 - 0005
GDJE SUNCE NE GRIJE - Lete stuke ponovo   (13. dec 2014)
Pise: Becir-Beco Sahmanovic - Svedska
Mnoge stukice su se toliko uznemirile da su trazile od vec cuvene STARKE da zakaze zbor svih ribica KOJE GRAVITIRAJU IGLUU zvanom KOLOVRAT /BIJELO POLJE/. Dobro se znalo da je to mjesto, taj IGLU, zapamcen po progonu, stradanju i raseljavanju ribica koje su imale svoje posebne obicaje, nosnju pa i neke druge karakteristike.
Rijeka koja istice iz MODROG BLATA, iz Oblasti MODRE LJUGE, tamo blizu velikog POLJA, sto ga zovu BIJELIM, u samom zavoju pravi u modrisu kruzne zaokrete, slicno nekakvom grotlu koje, narocito neplivace, za cas povuce na dno. Svi pokusaji da se nesrecnici spase, da se izvuku iz tog kolovrata ostajali bi bezuspjesni, zbog cega je taj vrtlog dobio tako cudno,neuobicajeno ime - KOLOVRAT.
STARKA je stajala ispred brojnog jata odalke se sasvim dobro vidio natpis:
JUSTICIJA, VISI SUDSKI IGLU BIJELO POLJE. Prvo je dato objasnjenje malo poznate rijeci JUSTICIJA. To je, govorila je STARKA, ona Boginja sto u ruci drzi uravnomjereni kantar. Ona se zaklela da ce po Bozjoj pravdi jednako odmjeravati kazne svakome ko narusi obicaje i propise u toj provinciji koja lezi u sklopu drzavice BIRZIMINIJE... nastavak teksta
DOČEK NOVE 2015 - MONTE Bar & Restoran   (12. dec 2014)
MONTE Bar & Restoran
DECEMBER 31,2014
NEW YEAR'S CELEBERATIONS...9PM - 4AM
SEJO AND FRIENDS WILL BE PERFORMING WITH A SPECIAL GUEST...
Five course dinner and open Bar all Night - $120

For Reservations:
Monte Bar & Restaurant: 718-545-5300
Host Dzako 917-202-5722
Host Batko 917-745-7399
Za Ganic Daliju novih $240 donacija   (12. decembar 2014)
Nasoj redakciji su pristigle nove donacije za Ganic Daliju u iznosu od $240.
Rijec je o sledecim donatorima iz New Yorka: Mirsad i Sadeta Cekic $200 i Kolenovic Zamo $40
Ukupno do sada za Ganic Daliju je prikupljeno $13,410.00, plus 20 eura
Za bliže informacije i Vase donacije možete se kontaktirati:
1. Feratovic Hajro - 347 496 9916
2. Reckovic Hajra, udata Mushkola 914 720 1301
3. Reckovic Buljo 646 430 2364
Vaše donacije možete predati i upošljenim licima u IZ Plav-Gisinje u Astoriji.
Organizator i medijski sponzor ove humanitarne akcije je redakcija web magazina Gusinje-Plav.com.
Almedina Derviševic - Loan Procesor NMLS #398204   (12. dec 2014)
Almedina Derviševic
Loan Procesor NMLS #398204
Tel. 347-433-9125
Tel. 212 359 7593

Pružamo Vam mogucnost dugorocnog stambenog kreditiranja pri kupovini i refinansiranja stambenog kredita podignutog kod druge banke, uz povoljnu kamatnu stopu i manji mesecni anuitet. Tu smo da Vam na vašem maternjem jeziku objasnimo proceduru kreditiranja i pomognemo Vam da kupite kucu vaših snova ili refinansirate postojecu sa manjim mjesecnim otplatnim ratama na prostorima NY, NJ, CT, PA i FL.
Za sve dodatne informacije nazovite: 347-433-9125.
Vaš muzički izbor - MIKI KOLJENOVIĆ   (12. dec 2014)
Za Vaše svadbe, veselja, slavlja i razne svečanosti pravi muzički izbor je

MIKI KOLJENOVIĆ

Na Vaš poziv nastupa širom SAD i Canade.

Kontakt telefon: 917 609 3095
Za sva Vaša veselja - SENAD LALIČIĆ i orkestar   (12. dec 2014)
SENAD LALIČIĆ sa orkestrom

Za sva Vaša veselja

Cel. 914 263 7617

E-mail: senadlalicic11@hotmail.com


Nastavak Stranice (News Archive)


  Uredjivacki tim magazina    Web dizajneri: Hot Edvin, Doctor of Law (J.D.) i Hot Edin
Redakcija:

     Rafet Hot         Selim Cekic        Nuki Lucevic     Senad Sehovic     Hamo Mulic       Mirza Vukelj     Radoncic Miso


Contact us | P-G Studenti | Knjiga Gostiju | Glavna Stranica
"Copyright www.Gusinje-Plav.Com - All Rights Reserved"