www.Gusinje-Plav.com

Plav domaćin Druge crnogorske lige u šahu
   Šahovski savez Crne Gore je u saradnji sa Šahovskim klubom Plavsko jezero organizovao Drugu crnogorsku ligu u šahu od 21. do 23. maja 2021. godinu u Plavu.
   U sali, Hotela Same u Plavu, održana je zaostala Druga liga Crne Gore u šahu za 2020. godinu. Bilo je predviđeno da se ova liga održi krajem prošle godine ali je odložena zbog loših epidemioloških uslova. Čekalo se da se stanje popravi i čim su se za za to stekli zdrastveni uslovi ona je održana. Zbog teškog finansijskog položaja klubova, liga je održana odjednom, u jednom produženom vikendu, u trajanju od tri dana.
   Prva dva mjesta koja vode u Prvu ligu, zauzeli su Šahovski klub Rumija Bar (Bar) koji se nakon obnove registracije vraća u društvo najboljih i Šahovski klub Anpasan (Kolašin) kome je ovo najveći uspjeh u kratkoj istoriji kluba. ŠK "Plavsko jezero" - Plav je osvojio četvrto mjesto.
   Sudije na takmičenju bili su Zoran Peruničić i Mitar Vučinić koji su odlično obavili svoj zadatak.
   Turnir je otvorila predsjednica Skupštine Plav Jasmina Cikotić a otvaranju je prisustvovao sekretar opštine Sadam Luković. Ispred Šahovskog kluba Plavsko jezero učesnike je pozdravio Kemal Purišić.
   Turnir je zatvorio predsjednik opštine Nihad Canović koji je najboljim ekipama uručio pehare i medalje.
   Više informacija (rezultati, tabela, statistika) na linku:WWW.GUSINJE-PLAV.COM - PLAVSKO GUSINJSKI CNN


 Redakcija   (9. jun, 2009)  Tehnicki urednici i web dizajneri:  advokat Edvin Hot i advokat Edin Hot
Redakcija:

     Rafet Hot         Selim Cekic        Nuki Lucevic     Senad Sehovic     Hamo Mulic        Mirza Vukelj      Radoncic Miso


Contact us | P-G Studenti | Knjiga Gostiju | Glavna Stranica
Copyright © 2002-2012 www.Gusinje-Plav.com