www.Gusinje-Plav.com


LIJEP OSMJEH POČINJE OVDJE... OČEKUJTE NAJBOLJE

Danas, više nego ranije, ljudi imaju potrebu da vode računa o svom zdravlju i izgledu. Oralno zdravlje je jedan od najvažnijih pokazatelja dobrog opšteg zdravlja i značajno doprinosi prijatnoj spoljašnosti.
Redovne posete stomatologu ključ su Vašeg dobrog oralnog zdravlja i lijepog osmeha. Na taj način čuvate zdravlje svojih zuba i sprečavate ostale zdravstvene probleme.

Stomatološka ordinacija A.S ZOOBI u Astoriji pruža Vam kompletnu stomatološku uslugu u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, a naša poslovna filozofija zasniva se na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu ponaosob. Zahvaljujui konstantnom stručnom usavršavanju kao i praćenju najnovijih svetskih trendova i dostignuća u stomatologiji naš tim će Vam predložiti najbolje rešenje u datom trenutku, a sve sa ciljem da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu.

U cilju što boljeg očuvanja zdravlja Vaših usta i zuba, a samim tim i Vašeg opšteg zdravlja mi Vam nudimo sljedeće usluge: Ortodonske terapije, inplanti, bijeljenje zuba, liječenje kanala korijena, krune, mostovi, totalne i parcijalne proteze, vadjenje i čišćenje zuba...
Primamo skoro sva zdrastvena osiguranja. Veoma pristupačne cijene. Za pacijente bez osiguranja vrsimo besplatne konsultacije
Member of :
American Dental Association
International Congress of Oral Implantologists Fellow
dr. Abdulla ZoobiCopyright © 2012 Dr. Abdulla Zoobi, All Rights Reserved


 Redakcija   (9. jun, 2009)  Tehnicki urednici i web dizajneri: braca Edvin i Edin Hot
Redakcija:

     Rafet Hot         Selim Cekic        Nuki Lucevic     Senad Sehovic     Hamo Mulic.


Contact us | P-G Studenti | Knjiga Gostiju | Glavna Stranica
Copyright © 2002-2012 www.Gusinje-Plav.com