www.Gusinje-Plav.com


Posjeta novo otvorenoj ŠKOLI KOŠARKE i KK Mladost u Brooklynu
Kako smo nedavno najavili u Brooklynu je 3. oktobra otvorena ŠKOLA KOŠARKE, koja ce se baviti usavrsavanjem maladih igraca i pocetnika. U okviru ove skole djeluje i nas prvi kosarkaski klub MLADOST.
Klub ima tri uzrastne grupe.1 Grupa 7 - 10 god, 2 Grupa 10 - 14 god, 3 Grupa 15 - 17 god, a o radu sa ovim kategorijama se brinu tri profesionalna trenera. Trenira se u dvoranama HS" Madison" - Srijedom, Petkom i Ponedeljkom u vremenu 7pm - 9pm.
Pisac ovih redova je prije par dana imao priliku da se licno, na terenima ove srednje skole, uvjeri u rad ove kosarkaske skole i prenese svoje utiske. Iskreno, bili smo vise nego odusevljeni radom i entuzijazmom polaznika ove kosarkaske skole, kao i zadovoljstvom roditelja nase djece, koje smo zatekli u dvoranama za trening. Ono sto takodje plijeni je profesionalni odnos i rad tri trenera, koji se trude da polaznicima skole ukazu na sve tajne kosarke.
Kako nam rece Naser Dervisevic, predsjednik ŠKOLA KOŠARKE, trenutno imaju 56 polaznika u sve tri kategorije i da upis novih clanova jos traje. Nasera mozete kontaktirati na e-mail: naserdervisevic@gmail.com ili telefon: 347-328-7123.
Dio nasih zapazanja prenosimo u foto-reportazi od 41 slike, koje smo napravili prilikom treninga u HS "Madison" u Brooklynu.WWW.GUSINJE-PLAV.COM - PLAVSKO GUSINJSKI CNN


 Redakcija   (9. jun, 2009)  Tehnicki urednici i web dizajneri: braca Edvin i Edin Hot
Redakcija:

     Rafet Hot         Selim Cekic        Nuki Lucevic     Senad Sehovic     Hamo Mulic.


Contact us | P-G Studenti | Knjiga Gostiju | Glavna Stranica
Copyright © 2002-2012 www.Gusinje-Plav.com