www.Gusinje-Plav.com
GUSINJSKO LJETO 2009 - TURNIR U MALOM FUDBALU


U sklopu Manifestacije GUSINJSKO LJETO 2009 poceo je i sportski program. Murat Julevic, dugogodisnji savezni sudija u Njemackoj, koji godisnji odmor provodi u Gusinju, ujedno je i sportski direktor manifestacije GUSINJSKO LJETO. On je svecano otvorio i sportski dio Manifestacije.
Skola Fudbala Sportskog Drustva TROJAN odigrala je revijalnu utakmicu na otvaranju, gdje su mladi igraci pokazali svoj raskosni talenat. Mnogobrojna publika je uzivala u fudbalskim potezima mladih fudbalera. Da napomenemo i to, da je ovo prva genercja fudbalera iz Gusinja koja ce se takmiciti u Prvoj Kadetskoj Ligi Crne Gore zajedno sa ekipama Buducnost, Mogren, Sutjeska itd.
Dosadasnji sponzori ove vrlo talentovane ekipe bili su Braca Pjetrovic iz Dalasa, Nermin Nerko Radoncic i Dr Rusmin Lalicic iz Gusinja. Skolom rukovode: Brdakic Ismet, Seferagic Goso, Feratovic Selim i Damjanovic Adel.
Za vrijeme trajanja ovog turnira kao i mnogo puta do sada, Sacir Feratovic Sacko iz Ljubljane poklonio je komplet garnituru dresova Skoli Fudbala SD”Trojan” kao i opremu za FK “Gusinje”.
Na turniru koji organizuje OO “GUSINJSKO LJETO” ucestvuje 14 ekipa: Orbita, Galaksija, Medovo Jato, Nerko, Plav, The Punisher, Santea, Rosi, Real Dolja, Tombola, SD TROJAN, Brada Vezirova, Benny, Bosna. Sudije Turnira su: Julevic Murat, Radoncic Denis, Brdakic Ismet i Adel Omeragic.
Tri prvoplasirane ekipe dobit ce i vrijedne nagrade od Organizatora.
OO Manifestacije “GUSINJSKO LJETO 2009”

BUDITE UVJEK PRVI INFORMISANI - www.gusinje-plav.com


 Redakcija   (9. jun, 2009)  Tehnicki urednici i web dizaneri: braca Edvin i Edin Hot
Redakcija:

     Rafet Hot           Selim Cekic     Mihret-MisoRadoncic  Nuki Lucevic      Senad Sehovic,   Huso-Beli Brdakic     Hamo Mulic.


Contact us | P-G Studenti | Knjiga Gostiju | Glavna Stranica
Copyright © 2002-2009 www.Gusinje-Plav.com