www.Gusinje-Plav.com
DINO'S RESTORAN i BAR - Astoria
( vl. Braća Redžić)
Restoran DINO"S je idealno mjesto za Vase svadbe, kane, sunete, rodjendane. Poklonite im povjerenje, oni će vama kvalitet.Otkrijte sasvim novu dimenziju uživanja u hrani, u prijatnom ambijentu koji će probuditi sva Vaša čula. Restoran DINO'S je mesto gde se srecu mederni sjaj današnjnih i umirujuci šarm starih vremena. Na daleko je poznat po svojoj kuhinji, jelima od mesa ali i ribljim specijalitetima koji bi zadovoljili sve svetske standarde i najprefinjenije gurmanske ukuse. Restoran je u stilskom nameštaju sa dosta modernih detalja, koji uz toplinu boja i ljubazno osoblje daju pravu porodičnu atmosferu.

Originalne recepte dobavljali smo iz svih delova Mediterana, a veliki izbor jela pažljivo je sastavio šef kuhinje Redžić Abidin - Dino, nakon višegodišnjeg usavršavanja u Švajcarskoj i na Floridi. Upravo zahvaljujući kuhinji, ali i prijatnom ambijentu, sa raznovrsnim programima privlačimo goste. Veliki broj javnih ličnosti koje nas redovno posećuju, najbolji su dokaz vrhunskog kvaliteta. Prijatan ugodjaj će upotpuniti melodije uzivo iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore i Grčke (četvrtak - nedelja, 11pm do 4am).


GALERIJA


Restoran i bar DINO'S je idealno mjesto za odrzavanje privatnih svecanosti (poslovne i porodicne ruckove i vecere) u intimnoj atmosferi. Njegova ekskluzivnost je postala tradicija, a tradicija garantuje kvalitet. Nalazi se u srcu Astorije na sledecoj adresi:
29 - 35 Newtown Avenue
(Cor. of 30th St.) Astoria NY 11103

Pozovite 718 - 267 - 2771 i napravite rezervaciju

Copyright @ 2010 DINO'S | All rights reserved


 Redakcija   (9. jun, 2009)  Tehnicki urednici i web dizaneri: braca Edvin i Edin Hot
Redakcija:

     Rafet Hot         Selim Cekic        Nuki Lucevic     Senad Sehovic     Huso-Beli Brdakic    Hamo Mulic.


Contact us | P-G Studenti | Knjiga Gostiju | Glavna Stranica
Copyright © 2002-2009 www.Gusinje-Plav.com