www.Gusinje-Plav.com
Fondacija počela sa ulaganjima

Odigravanjem revijalne utakmice izmedju predstavnika Dijaspore i lokalnog stanovnistva svecano su pustena dva kosarkaska igralista na poligonu OS’”Dzafer Nikocevic” a koja su realizovana sredstvima “Fondacije za Gusinje” iz New Yorka cime su poceti prvi projekti u realizaciji od nekoliko navedenih. Urucenje igralista je izvrseno od predstavnika Upravnog odbora Fondacije Dzavida Kastrata i predato na upotrebu Upravi Osnovne skole cime je naznaceno da je ovo tek prvi korak saradnje “Fondacije za Gusinje” iz New Yorka sa lokalnim stanovnistvom. Objekat ce sluziti kako ucenicima i mladima iz Gusinja tako i onima koji dolaze u svoj rodni kraj kao i za sve sportske priredbe koje budu organizovane na ovim terenima. U toku je i realizacija postavljanja ogradne mreze iza golova za mali fudbal koju takodje realizuje Fondacija.

Takodje je u toku realizacija projekta izgradnja brane za Bazen i kao i izmjestanje kanalizacije od pijace do Velikog mosta od Grncara. Isto tako u toku je
realizacija zavrsnih radova na projektu Setalisne staze u duzini od 240 m na potezu od Velikog mosta na Grncaru do skolske brane na rijeci Grncar.

Sto se tice zdravstvene zastite u Gusinju takodje je i u zavrsnoj fazi projekat opremanja Ambulante u Gusinju.
U toku je i izrada kancelarije za potrebe Sekretara Mjesne zajednice u zgradi Mjesne zajednice. Navedeni radovi za sanaciju kancelarije Mjesne zajednice sekretara kostace 1070 €ura.


Urednici Saradnici


Contact us | P-G Studenti | Knjiga Gostiju | Chatroom | Vijesti P-G | Glavna Stranica
Copyright © 2002-2006 www.Gusinje-Plav.com