TURNIR U PLAVU PRIVODI SE KRAJU Gusinje i Plav


Bliži se kraj turnira u Plavu


Tradicionalni Turnir u malom fudbalu koji organizuje NRTV–Glas Plava privodi se kraju. Kao što smo Vas i ranije obavještavali favorit na ovom Turniru je ekipa STR «Izabele" koja će u finalu igrati sa ekipom Kafe Bar «Samada» iz Plava, dok će se za treće odnosno četvrto mjesto boriti ekipe «Lagune» i STR «Sejo» . Ekipa «Veterana je izgubila u finišu ovog turnira od ekipe STR «Sejo sa 1:0 i tako ispale iz daljnjeg takmičenja.

Ovaj Turnir su posebno obeležil sledeći igrači i to:
Markišić Sanel koji je ujedno i najbolji golman Turnira iz ekipe «Samada».
Balić Adnan koji je najbolji dribler Turnira iz ekipe» Izabela»,
Čekić Emir Najbrži igrač Turnira Hodžić Mirza najbolji igrač odbrane, iz ekipe » Izabela».
Najbolji strelac Turnira Đukić Predrag iz ekipe «Laguna» inače favorita ovog Turnira koja je izgubila na penale od ekipe «Samada».
Kao najbolji najmladji igrač bio je Damjanović Adel iz ekipe «Vukovi», koji su ujedno imali najbolje navijače na Turniru, a najbolji stariji igrač bio je igrač ekipe «Veterani « Brdakić Ismet.

Ovaj turnir je pratio veliki broj gledaoca po prvi put sve utakmice su prenošene na NRTV Glas Plava tako da je interesovanje bilo zaista na zavidnom nivou. Turnir je protekao u veoma fer i korektnoj atmosferi a zasluge za to pripadaju prije svega organizatoru turnira Baković Adnanu direktoru NRTV- Glas Plava, sa saradnicima Radončić Saminom, Mrkulić Sirhanom i Ganić Vinetuom, kao i sudijskoj trojci na čelu sa Čekić Mesudom-Mečetom, Vukanić Igorom i Radončić Saminom. Organizator Turnira kao i sponzori Turnira su obezbjedili bogate nagrade za pobjednike i istaknute igrače ovog Turnira.

Za web stranicu www.gusinje-plav.com, dopisnik Brdakić Beli.


Urednici

Saradnici


Contact us | P-G Studenti | Knjiga Gostiju | Chatroom | Vijesti P-G | Glavna Stranica
Copyright © 2002 Gusinje-Plav.com