Gusinje i Plav


T U R N I R


Na prvomajskom turniru koji je organizovala NRTV Glas Plava ekipa "Veterani" iz Gusinja postiže dobre rezultate, ona je savladala ekipu Glavičkog Bajerna iz Plava rezultatom 3:0. Golove su postigli – Koljenović Elsan dva gola, inače igrač F.K. Sarajeva, koji je na kratkom odmoru u Gusinju i veliko je pojačanje ekipi "Veterana" i Mulamekić Nufrija.

Pored ekipe Veterana iz Gusinja velike šanse da uđe u finale ima i ekipa “Izabela”čiji je sponzor Đurković Hasim. Ona je odigrala tri utakmice i sve savladala u svoju korist rezultatima: Ekipu Medenu iz Plava sa 3:1 Ekipu Policije 5:1 i ekipu “Kafe Bar AS" sa 2:1, inače sastavljena od mladjih Fudbalera iz F.K.”Gusinja “.

Na ovom turniru se prijavilo 28 ekipa sastavljene u četiri grupe,a turnir prati veliki broj publike i do sada se igra vrlo korektno.

Vredi posebno istaći da je sudjenje na velikom nivou da se sudi fer i korektno, a to sve zahvaljujući sudijskoj trojki u sastavu: Čekić Mesud-Meče ,Vukanić Igor i Radončić Samin. U nastavku teksta možete vidjeti foto snimke sa turnira ovih ekipa kao i sliku sudija. O toku i rezultatima turnira ćemo Vas i dalje informisati.


Urednici

Saradnici


Contact us | P-G Studenti | Knjiga Gostiju | Chatroom | Vijesti P-G | Glavna Stranica
Copyright © 2002 Gusinje-Plav.com